Leuk dat je mijn website bekijkt! Ik stel me graag aan je voor. Julitte Gooskens, een mensen-mens, enthousiast, vindingrijk, betrouwbaar en attent. Ik vind het een eer om voor jou een product te maken wat speciaal is en uniek!

Geboren in Helenaveen, een klein plaatsje in de gemeente Deurne. Inmiddels woon ik alweer een hele tijd samen met mijn man en twee kinderen in Hoogeloon, de mooie Kempen. Hier is ook mijn Atelier gevestigd. Een ruimte waar ik mijn creativiteit kwijt kan en waar alle opdrachten worden uitgewerkt tot iets moois.

Hoe is Atelier Tizzer ontstaan?

Al tijdens mijn opleiding op het Grafisch Lyceum kwam ik erachter dat creatief bezig zijn me niet alleen rust biedt, maar het me ook gelukkig maakt als ik naar wens iets moois kan creƫren voor anderen.

In de loop der jaren werd me steeds vaker de vraag gesteld of ik iets “persoonlijks” kon maken. Een muurschildering, geboortestoeltje of geboortebox, wandborden, borrelplanken, kadoartikelen etc.

Vaak worden deze kado’s gegeven bij mooie gelegenheden zoals een huwelijk, geboorte of verjaardag. Maar mede door het werk als assistent uitvaartverzorgster ben ik me ook gaan richten op het maken van special memory boxen, omdat dit een blijvende herinnering is na een droevige gebeurtenis. Hierover lees je meer op de andere pagina.

Inmiddels zijn vele opdrachten de revue gepasseerd en door de vraag die mensen steeds stelde….Kun jij?..of Heb jij?..is de naam ontstaan.

Het antwoord was namelijk steevast: Jazeker!  Het-is-er!   TIZZER!


speciaal gemaakt houten box met bedrijfslogo-atelier tizzergepersonaliseerd kado-handgemaakt-logo bedrijf-relatiegeschenkhouten grote geurkaarshouder met kaartgleufeierplank met leren handgrepen gemaakt door atelier tizzergepersonaliseerde sneakers-uniek cadeau-relatiegeschenkwelkomspresentje-geboortepresentje-naamskado-houten boxbadplank met leren handgrepen-relaxed in bad gaan-tablethouderhouten hapjesplank-handgemaakt-beeldmerk-logo-persoonlijk kado